Midzomernachtfestival 2009 – optreden

door • 30 januari 2009 • Geen categorie

Zodra het donker wordt, rond 22.00 uur begint het spektakel waarin in korte films of filmfragmenten in de buitenlucht worden vertoond uit vele landen en korte live optredens met muziek, dans of andere performances worden gedaan. Het bijzondere is dat daarmee de film tot leven wordt gebracht en aanleiding is om je cultuur op meerdere manieren te tonen. Aansluitend kan door iedereen gedanst worden om de Midzomernacht tot een goed einde te brengen.

Volg Peter

Peter Reitsma

Peter woont sinds 2005 in de straat samen met Petra, Laila en Tamar.
Hij schrijft sinds 2012 voor de TelegraafFloris en houdt zich bezig met de straat website.
Volg Peter

Latest posts by Peter Reitsma (see all)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.