Floris kookt voor… Pink Ribbon

door • 21 juni 2011 • Culinair

• 4 gangen, elke gang door een aparte chef
• bij elke gang een bijpassende wijn
• NB: we eten ‘wat de pot schaft’, er is geen apart vis/vega/vleesmenu.
• maximaal 25 gasten (inclusief de koks)
• elke gast krijgt bij aanvang een rol (BV: uitserveren, wijn schenken of afruimen)

• kosten: 15 euro per persoon + wijnarrangement: 10 euro
• iedereen betaalt, ook de koks.
• De winst gaat naar een goed doel, deze keer is dat Pink Ribbon

• ZATERDAG 16 JULI 2011
• ontvangst: 18:30 uur, 1e gang op tafel: 19:00 uur, einde: 22:00 uur.

De coördinatie is in handen van Toin en Dennis.
Wil je deze of volgende keer ook een gang koken?
Sluit je dan aan bij de culinaire brigade en meld je op:
[email protected]

Ook als je wilt komen eten (maximaal 2 introducees).
Ben er snel bij want: vol = vol.

peter.reitsma@gmailc.om'
peter.reitsma@gmailc.om'

Recente artikelen van Blogger (alle artikelen)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.