Floris Kookt(e) voor… het Aids fonds.

door • 6 november 2011 • Culinair

Er werd weer heerlijk gekookt en gegeten voor het goede doel: dit keer kookten/aten we zomaar weer een paar honderd euro bij elkaar voor het Aids Fonds! (Met dank aan Frederieke voor de “live” reportage ter tafel.

1ste gang: Tonijntartaar met wasabisorbet, sojagelei en sesambisquit.
2de gang: Witlofsoep met 7 jaar oude balsamico, olijfolie uit Palestina en gebakken salie.
‎3de gang: Langzaam gestoofd rundvlees met steranijs, zoete aardappelpuree en sugarsnaps.
Dessert: Assortiment prestige van kazen en een compote van vijgen uit eigen straat, met een voortreffelijke “Cock Burn”.

…en een heleboel lekker wijn…

peter.reitsma@gmailc.om'
peter.reitsma@gmailc.om'

Recente artikelen van Blogger (alle artikelen)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.