Header

jaargang 12 - editie 2 - zomer 2017 - nieuwsbrief voor bewoners:via krant@graafflorisstraat.nl

Zomer!

Drukte op het werk, schitterend weer, overal festivals en activiteiten, een tuin die schreeuwt om aandacht... ik praat voor de gehele redactie als ik zeg dat het maken van deze TelegraafFloris tussen alle bedrijven door moest maar...uiteindelijk wonderwel is gelukt.

Iedereen nog meer zon, rust en leesplezier toegewenst!

Peter

---
Kopkaart

De Groene Connectie

Net zo spannend als 'the French Connection', de drugsfilm uit 1971, maar wel veel gezonder. Een echt Rotterdams verhaal ook, over een unieke samenwerking …

Lees verder

What Happened In Rotterdam - Gallery Charlie Koolhaas

What Happened In Rotterdam - Gallery Charlie Koolhaas

Jeroen gaat langs op Graaf Florisstraat 22a, Gallery Charlie Koolhaas, dochter van...

Lees verder

Rechtstreex Middelland: Eerlijke voeding in de buurt

Rechtstreex Middelland: Eerlijke voeding in de buurt

Marieke ging langs bij Rechtstreex aan de Middellandstraat naast Dirk. Daar sprak ze met Sanne Zwart, de beheerder van het uitgiftepunt...

Lees verder

Nieuwe Buren op 110A - Noortje, Lennaert, Ole en Doris

Nieuwe Buren op 110A -
Noortje, Lennaert, Ole en Doris

Het is op een vrijdagavond, juni 2017, wanneer ik eindelijk ga buurten bij de nieuwe bewoners op 110A om nader kennis te maken met Lennaert en Noortje.

Lees verder

Kids in the Street - Meike

Kids in the Street - Meike

Hadden we vorige keer een leuk gesprek met Laila, is het nu de beurt aan Meike van 102A. Jawel, voor de echte straatkenners en diegenen die goed opletten, het onderbuurmeisje van Laila van 102B…

Lees verder

---

Van de veurzitter

Huize Middelland bestaat 1 jaar en dat vieren we op 19 augustus, het laatste weekend van de zomervakantie. De verschillende buurthuizen organiseren dan leuke activiteiten voor groot en klein.

Het Buurtatelier maakt van de nood een deugd en organiseert een beachvolleybal toernooi in de Zwaerdecroonstraat die in de zomer open ligt wegens werkzaamheden. Ook het G.W.Burgerplein en het Dierenlandje zijn bezig met de voorbereidingen van feestelijke activiteiten, aankondiging en programma zijn te zijner tijd op Facebook te vinden. De Graaf Florisstraat doet natuurlijk ook mee.

Een aantal buurtbewoners is druk bezig om samen met de Vereniging een feest op de Witte van Haemstedestraat/Aleidisstraat te organiseren en de plannen krijgen steeds meer vorm. Noteer de datum vast, de uitnodiging volgt.

Tot die tijd wens ik jullie een mooie zomer(vakantie) toe!

Hartelijke groet,

Audrey

---

Colofon

De TeleGraafFloris nieuwsbrief, dé krant van de Graaf Florisstraat, komt vier keer per jaar uit: aan het begin van elk jaargetijde. De TeleGraafFloris is voor, van en door alle bewoners van de Graaf Florisstraat en omtrek.

Ook abonneren?
Abonneren is gratis en kan door je email via de website www.graafflorisstraat.nl in te vullen, rechtsboven.

Ook iets schrijven? 
Nieuws, vragen en reacties zijn welkom. Mail je bijdrage naar krant@graafflorisstraat.nl. Zet de tekst in het e-mailbericht en stuur eventuele foto’s apart mee, met een begrijpelijke naam.