Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100 TelegraafFloris - tussennummer!
Header

jaargang 11 - editie 2 - lente 2016 - nieuwsbrief voor bewoners:via krant@graafflorisstraat.nl

Alweer een TelegraafFloris? Ja!  
We hebben een leuke aankondiging te doen en we hadden nieuwe artikelen die niet tot de zomernummer konden wachten. Een mooie gelegenheid voor een tussennummertje dus.

Veel leesplezier!
Peter

---
Zondag 3 juli - Muziekterras in de Graaf Floris

Op zondag 3 juli wordt het superlekker terrasweer en organiseren wij (Jet en Karin) op straat voor het hoekpandje een muziekterras met optredens. Amateurs en professionals door elkaar. Uit de straat en van daarbuiten.

Lekker samen eten, drinken en muziek delen als buren. Het muziekterras is van 16:00 tot 20:00 uur onder het motto "bring your own"... dus zelf eten en drankjes meenemen om te delen met elkaar.

Wie komen er optreden?

Het exacte programma is nog een verassing maar de hoofdact is al bekend. Dit wordt namelijk Singer-songwriter Fabian. Hij presenteert zijn nieuwe single.
Fabian speelde eerder in onze straat bij "Muzikaal gluren bij de buren". Ook was hij bij De Wereld Draait Door te zien

Luister hier alvast naar Fabian.

Hulp gezocht!

We zoeken voor 3 juli nog mensen die:

• terras opbouwen (stoelen en statafels buiten zetten),

• een keyboard/electronische piano hebben,

• de middag aan elkaar willen praten (presentator-mv),

• terras willen aankleden (bloemen, tafelkleedjes),

• een beeldverslag willen maken voor op facebook (foto, filmpje),

• BBQ's willen regelen en grillmaster zijn,

• na afloop willen schoonmaken

Kun je helpen? Stuur een mail naar JetHouwers@gmail.com. 
Check voor meer informatie, aankondigingen en een RSVP het event op Facebook.

---

Nieuwtjes

• Voor de leden van de Vereniging Ter Bevordering is er dinsdag a.s. 31 mei vanaf 20:00 de Algemene Ledenvergadering (ALV) in ons hoekpandje op 88a.

• Als u zich afvraagt wat de beschilderding op de stoep voor het pandje 88a betekent? Dit is afgelopen vrijdag aangebracht tijdens de feestelijke opening van Huize Middelland, het samenwerkingsverband van alle buurt initiatieven in Middelland. Lees hier het artikel dat we eerder schreven.

• Lunchgalerie Iety is lekker op dreef en heeft nu ook een fijn zomerterras dat praktisch in de Graaf Florisstraat staat, op de hoek met de Middellandstraat (ok ok het heet daar Heemraadssingel). 

---
Oudbewonersbijeenkomst

Oudbewonersbijeenkomst

"Wat wonderlijk dat we hier nu in de groentewinkel Geluk bij elkaar zitten. Daar stond de toonbank, en daar boven woonden de groenteboer en zijn familie".
Andere tijden herleven als we in het hoekpandje 88a zitten op de bijeenkomst van oud bewoners, georganiseerd door Jeroen van der Beek.

Lees verder

Op Stap met Indy - Ik ben toch niet ziek?

Op Stap met Indy - Ik ben toch niet ziek?

De dobermann-pincher van Arie liep er weer fit bij. Niets was meer te zien van de dubbele breuk aan de voorpoot. “Het heeft me een klap geld gekost, maar je doet het toch”, zei Arie trots op de goede afloop …

Lees verder

Liesbeth Levy - The Winner Takes it All

Liesbeth Levy - The Winner Takes it All

Nog een paar maanden en dan is mijn zoon basisschool leerling af en gaat hij naar de middelbare school. Wat vliegt de tijd!
Zit je het ene moment met peuters in een badje op straat, het andere moment staat je voormalige knuffelbeertje te chillen met z’n peergroep voor de deur … Lees verder

Nieuwe Buren op nr 42

Nieuwe Buren op nr 42

Lisanne (30), Joost (35) en Philippe (4 maanden) wonen sinds januari in de straat. Ze woonden al een tijdje in de buurt van de Graaf Florisstraat, namelijk aan de Beukelsdijk…

Lees verder

Op Stap met Indy - Schopenhauer

Op Stap met Indy - Schopenhauer

Jarenlang had goede vriend S zich teruggetrokken in een hut op het platteland om er alles van en over Arthur Schopenhauer te lezen om er uiteindelijk een boekje over te schrijven en nu was het dan zo ver. Zojuist had ik via de mail een proefexemplaar ontvangen …

Lees verder

---

Colofon

De TeleGraafFloris nieuwsbrief, dé krant van de Graaf Florisstraat, komt vier keer per jaar uit: aan het begin van elk jaargetijde. De TeleGraafFloris is voor, van en door alle bewoners van de Graaf Florisstraat en omtrek.

Ook abonneren?
Abonneren is gratis en kan door je email via de website www.graafflorisstraat.nl in te vullen, rechtsboven.

Ook iets schrijven? 
Nieuws, vragen en reacties zijn welkom. Mail je bijdrage naar krant@graafflorisstraat.nl. Zet de tekst in het e-mailbericht en stuur eventuele foto’s apart mee, met een begrijpelijke naam.