telegraaffloris
jaargang 16 - editie 3 - herfst 2021 - nieuwsbrief voor bewoners:via krant@graafflorisstraat.nl
Beste lezers!

De bladeren vallen, de besmettingen lopen weer op, we zijn weer overgegaan op de wintertijd. Kortom, een goed moment om lekker op de bank te kruipen met de herfsteditie van de TelegraafFloris.

Veel leesplezier!

Nina
herfstblad

Nieuws

  • Vanmiddag (zondag 7 november) organiseert Petra een kledingruil voor dames in het hoekpandje. Leuk als je mee wilt doen!
    Wees dan om 15:00u aanwezig en neem 4 kledingstukken en wat lekkers mee!
  • Op 18 december is de jaarlijkse traditionele Kerstborrel bij het pandje 88a. Als het dit jaar lukt met de kerstboom, kunnen de kinderen die versieren.
  • De inloopspreekuren funderingsadvies zijn tot nu toe goed bezocht. Ze worden herhaald op: 17 november, 1 december en 15 december van 16.00 tot 18.00 uur. Locatie: het hoekpandje.
  • De Groene Graaf heeft via Opzoomer budget aangevraagd voor meer straatgroen...even afwachten...

Wijnbar FOU

Wijnbar FOU
Als een restaurant geprezen wordt door de regionale én de nationele pers, dan wordt het tijd dat ook de allerlokaalste krant er eens langs wipt. Peter bezoekt Wijnbar Fou …

Kids: Boris

Kids: Boris
Tony gaat langs bij nr 34 want daar woont Boris Vervat met moeder Marjolein en vader Aldrik en – niet te missen – zijn zusjes Babette en Bodine.

Herinrichting Heemraadsingel

Herinrichting Heemraadsingel
Marieke steekt haar licht op over de herinrichting van de Heemraadssingel. Ze gaat daarvoor langs bij Jan van de Kamp, buurtgenoot en landschapsontwerper bij de gemeente...

Liesbeth Levy: Tempus Fugit

opiniemensen_paarsig
Halloween gaat dit jaar aan Liesbeth voorbij, letterlijk en figuurlijk... wat is er aan de hand?

Lees de column...

Wijkbedrijf De Middellander

Wijkbedrijf De Middellander
Nina kende Tom van Geest als straatbewoner die wel eens iets in het pandje deed.
Maar nu vraagt hij of ze aandeelhouder wil worden van Wijkbedrijf de Middellander. Wat is dat? Nina ging met hem om de tafel....

Graaf Floris schooltje

Graaf Floris schooltje
Het is alweer bijna een jaar geleden dat ons hoekpandje werd omgetoverd tot een gelegenheidsschool.
Fotograaf Rob Niemandsverdriet maakte foto's die nu tentoongesteld zijn....

Opening verbouwde hoekpandje

Opening verbouwde hoekpandje
De verbouwing van het pandje is zo'n beetje klaar....en wat is het mooi geworden! Op 19 september volgde de feestelijk opening...lees het verslag!

Wat komp hier nou weer?

Wat komp hier nou weer?
Met verdriet moest Tony constateren dat Bistro Belèn van het Middellandplein verdween... maar, zo ontdekte hij, er zijn plannen voor iets nieuws....

Nieuwe Buren: Ocker, Barbara, Berend, Mila en Josephine

Nieuwe Buren: Ocker, Barbara, Berend, Mila en Josephine
"Ik heb het huis gevonden waar we gaan wonen!", belde Barbara man Ocker toen ze in februari van dit jaar Graaf Florisstraat 89 te koop zag verschijnen. Inmiddels wonen ze er, en ging Peter langs om kennis te maken.

Colofon
De TeleGraafFloris nieuwsbrief, dé krant van de Graaf Florisstraat, komt vier keer per jaar uit: aan het begin van elk jaargetijde. De TeleGraafFloris is voor, van en door alle bewoners van de Graaf Florisstraat en omtrek.

Abonneren?
Abonneren is gratis en kan door je email via de website in te vullen, rechtsboven.

Ook iets schrijven?
Nieuws, vragen en reacties zijn welkom. Mail je bijdrage naar krant@graafflorisstraat.nl. Zet de tekst in het e-mailbericht en stuur eventuele foto’s apart mee, met een begrijpelijke naam.
facebook