Pandje 88a introductie

Het pandje is de centrale plek van waaruit diverse activiteiten worden georganiseerd. Regelmatig wordt er een borrel of diner georganiseerd met buren. Het pandje is ingericht met spullen van leden zelf. Leden zijn verantwoordelijk voor goed gebruik van het pandje, inclusief onderhoud en schoonmaak. 

Het pandje is met zijn grote keuken bij uitstek geschikt om te koken voor grote gezelschappen! Kleinere kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de speelruimte op de vide. 

Lees voor gebruik wel eerst even de richtlijnen.

Leden kunnen het pandje kosteloos boeken via een online-agenda. Deze agenda inzien en een dagdeel boeken is vanwege privacy redenen afgeschermd met een wachtwoord. Dit wachtwoord is op te vragen bij de secretaris van de vereniging via het mail adres vereniging@graafflorisstraat.nl

Niet-leden kunnen tegen betaling het pandje reserveren. Dit kan alleen bij beschikbaarheid (leden gaan voor) en als het passend is bij onze doelstellingen ter bevordering van sociale cohesie (geen commerciële activiteiten). Je kunt een aanvraag doen bij het bestuur van de vereniging: vereniging@graafflorisstraat.nlComments are closed.