Buurtcafé 2006

door • 30 oktober 2006 • Horeca en Winkels

Op vrijdag 29 oktober is Stappie Terug gekozen tot buurtkroeg van de Graaf Florisstraat. De twaalf juryleden en straatbewoners gaven deze kroeg tegenover de Bas v/d Heijden gemiddeld het cijfer 8. Sterkste punten waren: weidse uitzicht over de Middellandstraat, welkome sfeer en sympathieke barvrouw, gezellige tafeltjes om te zitten en betaalbare biertjes (1,85 euro voor een vaasje).

Stappie Terug versloeg de kroegen Vanouds Vermeulen, Koperen Toog en de Salsabar. Een eervolle vermelding voor deze avond gaat naar Rik en Marieke, die getweeën het Oude Sluisje hebben beoordeeld (maar helaas te weinig stemmen hadden verzameld). Dus buren, zin in een borrel en/of een goed gesprek, kom dan naar onze buurtkroeg. Daar kom je je buren tegen!

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.