Bijna de gezelligste!

door • 9 juli 2007 • Niet gecategoriseerd

Bij de landelijke verkiezing “Gezelligste straat van Nederland 2007” heeft de Graaf Florisstraat de tweede plaats behaald. In totaal waren 50 straten uit heel Nederland doorgedrongen tot de voorronde. De organisatoren van de wedstrijd (Ola, Amstel en Aktueel) hadden uit al die straten drie finalisten
gekozen. Voor deze straten was gratis ijs en werd een video gemaakt voor een internetverkiezing. De straat met de meeste stemmen won de hoofdprijs: een zomerbarbeque met een springkussen en een optreden van Dries Roelvink.

And the winner of 2007 was… de Boterbloemstraat uit Alphen a/d Rijn. Geen prijzen voor ons dus. Maar wel een groot compliment voor onze straat. Want je wordt niet zomaar 2e. Proficiat! (Klik op de afbeelding om het artikel uit Maasstad te lezen.)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.