Voor/heen Nieuwe Binnenweg presenteert REMIX; een evenement over de verandering van de Nieuwe Binnenweg.

door • 31 augustus 2010 • Nieuws

Het project Voor/Heen Nieuwe Binnenweg brengt op een prikkelende manier de culturele, sociaal- maatschappelijke, beeldende, architectonische, historische en fysieke ingrediënten voor toekomstige ontwikkelingen in kaart.
Remix:
Remix gaat over hergebruik. Waar gaat het met de Nieuwe Binnenweg naartoe? In april keken we met ‘Erfgoed’ naar de waardevolle dingen uit het verleden. Remix gaat over hoe die dingen een betekenis krijgen nu.
Hoe wordt de Nieuwe Binnenweg ge-remixed? Welke nieuwe mengvormen ontstaan tussen verschillende groepen? We nodigen u uit voor een driedaags evenement met hiphop, tekstuele verwennerij, film, koken, eten, denken en doen.
Donderdag 9 september t/m zaterdag 11 september:
kijk voor het hele programma op voorheen-nieuwebinnenweg.nl
no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.