De grenzen van de Graaf Florisstraat

door • 11 november 2013 • Kunst

De hoekhuizen (in een geval is er niet eens sprake van een hoek maar van een geleidelijke overgang) markeren onze straat met onze buurstraten. Het zijn in feite de grensposten van onze straat. Natuurlijk wordt er al heel lang niet meer daadwerkelijk gecontroleerd, maar ondanks de vriendschappelijke betrekkingen die we onderhouden met onze buren moeten we toch onze veiligheid niet uit het oog verliezen. In hoeverre spelen deze posten daarin nog een rol? Een lijkt al overgegaan te zijn in Turkse handen en een ander fungeert als een doorgangshuis voor migranten. Misschien is niet alles wat het lijkt en is er sprake van stille diplomatie achter de facades van uithangborden opschriften, dichtgeplakte ramen en stoffige gordijnen. Oordeelt u zelf aan de hand van de volgende fotoreportage. Voor uw eigen veiligheid is de NSA al getipt.

no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.