De Groentestoep krijgt plantjes!

door • 20 maart 2011 • Groen

Zaterdag 12 maart zijn we met de groentenstoep verder gegaan. De luchtgaten voor de kelder zijn in een authentieke Anton Piek-stijl opgetrokken. Geen nood, dat komt onder de grond en dan zie je er niks meer van..

We hebben nu goeie ‘peatfree’ potgrond gekocht, dat is natuurlijk weer 2x zo duur, dus als iemand zand over heeft, graag! Het schijnt dat we zand bij de Roteb kunnen halen, dus dat gaan we eens controleren.

De wijnstokken en andere planten staan er al in. Tja, velen vragen zich af of er voldoende zon komt, maar we zijn vol goede moed..

Al drie dagen na de aanplant van deze prachtige rozemarijnstruikjes waren er eerst 1 en toen de 2e gejat (en eerst twee, toen drie bamboestokken). Oogsten is natuurlijk prima, en we snappen dat je niet altijd een schaar bij je hebt, maar laat dus wel wat over voor de rest! Sinds dat we die tekst in kaartjes eraan hebben gehangen houden de laatste rozemarijn en de bamboestokken stand. Is dus een iets hogere drempel om dan te jatten en men heeft in de gaten dat we wel degelijk voor de tuin zorgen.

Als iemand stekkies of eetbare plantjes heeft – of wil opkweken -, meld je dan aan bij de hoveniers van de straat!

no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.