Film + koninklijk feestmaal

door • 20 januari 2012 • Cinema, Culinair


Op vrijdag 27 januari tonen we de film Vatel en kun je genieten van het eten wat in die film wordt geserveerd. Een smaaksensatie in combinatie met visueel spektakel, van 19:00 tot 22:00 uur. Voor slechts 8 euro pp. Dat wil je niet missen!

De film….
Vatel (2000) is een film waarin flink wordt uitgepakt: een gerenommeerde cast, prachtige decors, dure kostuums, schitterend camerawerk, muziek van niemand minder dan Ennio Morricone en een ervaren regisseur (Roland Joffé) die zich al bewezen heeft met films als The Killing Fields en The Mission. Het verhaal gaat over Francois Vatel (Gerard Depardieu), de chef-kok van Prince de Condé. Hij krijgt de verantwoordelijkheid op zich een groot driedaags feest te organiseren, omdat koning Louis XIV langskomt. Een hoop gasten hebben veel respect voor Vatel, maar sommigen zijn minder blij met de machtige, populaire kok die het ook voor de arme bevolking opneemt.
Kortom: een prachtig kostuumdrama, dat diverse Awards heeft gekregen voor Decor.

Juist daarom hebben we ook een aparte aanbieding voor de mensen die met een LOUIS XIV pruik op komen. Zij betalen half geld. Dus zet je pruik of en haast je naar onze illegale bioscoop @ Graaf Florisstraat 88a.

De feiten op een rijtje:
datum: vrijdag 27 januari,
duur: van 19:00 tot 22:00 uur,
met: volledige maaltijd (wijntje zelf meenemen),
kosten: 8 euro pp (met Louis XIV pruik: 4 euro),
aantal plaatsen: 30 (vol = vol)
voor: bewoners uit de Graaf Floris en hun film/eetvrienden.

Plek reserveren? Meteen doen.
Stuur daarvoor een reply naar: floriscoop@graafflorisstraat.nl
Ga je zien!

FILMCLUB FLORISCOOP


no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.