MOB: Voorheen Wah Fook Wui

door • 26 oktober 2012 • Buurt en wijk, Nieuws

Nieuw in de straat: tot voor kort was op nr 45 het Chinees trefcentrum gehuisvest, u weet wel, met dat grote gele bord aan de gevel, wat sommigen fraai vonden, maar anderen een doorn in het oog was. Nu zit er het MOB, en uw verslaggever ging op onderzoek uit, waar dat MOB voor staat. Na een uiterst vriendelijke ontvangst werd duidelijk dat het MOB ook iets kan betekenen voor onze straat, zoals te lezen valt uit hun missie en doelstelling:

MOB is een organisatie die een breed scala aan diensten biedt op het gebied van wonen, zorg, welzijn en hulpverlening. Of het nu gaat om wonen, zorg, welzijn of hulp, MOB biedt altijd “Meer dan zorg alleen…”

Waarom MOB?

Met aandacht voor de persoonlijke situatie, interesses en culturele achtergrond, luisteren én handelen wij naar de wensen en behoeften van onze cliënten. Van ons kunnen cliënten aangepaste zorg thuis verwachten of een geschikte woonruimte in één van onze woon- service voorzieningen. Wij geven cliënten daarnaast voorlichting over onderwerpen die zij belangrijk vinden en organiseren dagactiviteiten en cursussen op gebied van opvoeding, zorg en gezondheid. Ook bieden wij psychiatrische behandeling met (intensieve) begeleiding en ondersteuning door maatschappelijk werkers. Ons doel en ons plezier bij al onze activiteiten is om onze cliënten zo lang en zo goed mogelijk te laten deelnemen aan de samenleving.

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.