TOP 88A – Politie in de buurt

door • 11 december 2013 • Nieuws

Een verslag van spannende zaken in ons eigen pandje

Een inval..? Een arrestatie? Zou je zo maar denken, toen 25 politiemensen op woensdagochtend 11 december ons pandje 88a bomvol maakten. Nee hoor, het was een soort groot werkoverleg over een aanstaande reorganisatie en wat dat voor gevolgen kan hebben voor de wijze van (samen) werken tussen de verschillende districten en werkprocessen. Door de wijkagent was aan het bestuur gevraagd of ze voor die gelegenheid van onze faciliteit gebruik konden maken. Niet dat ze op het districtsvestiging geen vergaderruimte hebben, maar ze wilden heel graag midden in de wijk zo’n vergadering houden om zo een maximum aan couleur locale op te snuiven. Het bestuur werkte daar graag aan mee en zo waren ze die ochtend onze (straat)gast. Als gastheer heb ik uiteraard onze straat een flinke veer in een “bepaalde plaats” gestoken, zodat ze voortaan nooit meer zullen denken, eh…de Graaf Florisstraat, waar istie ook alweer?
Lijkt me sterk, want de reacties op de locatie en mijn koffie waren unaniem positief. Ik heb natuurlijk niet de hele ochtend aandachtig meegeluisterd, maar aan het eind, na het horen van al die problemen en het akelig gedoe waar deze mensen mee te maken hebben, had ik toch heel sterk het gevoel…wat ben ik blij dat er politie is, wat ben ik blij dat er nog steeds mensen zijn die dit broodnodige, maar soms ondankbare werk willen verrichten. Zo…en nou maar hopen dat ik voorlopig geen bekeuring krijg voor een onnozele overtreding.:)

Laatste berichten van Tony Steenbreker (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.