20 t/m 22 mei: Fré Cohen-weekend in het Hoekpandje!

door • 9 april 2022 • Geschiedenis, Kunst, Nieuws

In de vorige editie van de Telegraaffloris had ik jullie het al beloofd: zodra de maatregelen eraf zouden gaan, zou ik een lezing en workshop organiseren. En nu is het zover!

Lezing

Op vrijdag 20 mei om 20:30 uur organiseer ik een lezing. Edith Brouwer komt dan vertellen over het leven en werk van Fré Cohen en over haar boek De Letterkast. Edith zal voorlezen uit eigen werk. Ook is er werk van Fré Cohen te zien; zij was als grafisch ontwerper een prominente representant van de Amsterdamse School.

Wie gegrepen is door het verhaal zal De Letterkast ter plekke kunnen aanschaffen en laten signeren door de schrijver. De lezing is gratis. Aanmelden bij: nina_huygen@hotmail.com.

Workshop linoleum snijden

Zaterdag en zondag is er een workshop.

Tijdens deze workshop leer je van alles over het materiaal en de techniek. Je maakt zelf een ontwerp en een linosnede en leert hoe je deze afdrukt. Edith neem de drukpers uit haar eigen atelier mee. Jij neemt je eigen gemaakte werk mee naar huis. De inhoud van de workshop is op maat, ervaring en ‘goed’ kunnen tekenen is niet vereist. De workshop duurt 2 uur. Kosten: 20 euro, inclusief alle materialen. Maximaal 10 deelnemers.

Opgeven bij: nina_huygen@hotmail.com

Zaterdag 21 mei: 15.00 – 17.00 uur

Zondag 22 mei: 9:00 – 11:00 uur

Nina Huygen

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.