Floriscoop – Gosford Park

door • 20 december 2014 • Cinema, Culinair, Nieuws, Vereniging

Als afsluiter van het jaar, vertoonde Floriscoop de film Gosford Park,  een soort voorloper van de alom geprezen serie Downtown Abbey, met het wel en wee van de Engelse adel van na de eerste wereldoorlog. Aan de zoals gebruikelijk heerlijke dis schoof zelfs een “old sport” aan die rechtstreeks van de jacht kwam, de in het Vroezenpark geschoten konijnen en patrijzen mochten tot zijn verdriet niet mee naar binnen. En zien we aan de prachtig opgemaakte tafel niet Peter, de hoofdredacteur van onze niet te missen website? En wie is toch die vrouw naast hem?

Het was een mooie afsluiting van het Floriscoop filmjaar, en alle liefhebbers kijken uit naar wat we in 2015 te zien en……te eten krijgen. Chapeau voor Floriscoopteam!

floriscoop1

Laatste berichten van Tony Steenbreker (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.