Op zaterdagavond 21 april organiseren we als Graaf Florisstraat weer een Spectacle Culinair.
Er zijn 4 koks die koken, een muziekspecialist die zorgt voor een intermezzo en een wijn & spijskenner voor de bijpassende natuurwijnen! We lichten weer een tipje van de sluier op en geven je graag een inkijkje in de ingrediënten! Misschien proef je de smaken al en loopt het water je in de mond….Geef je dan snel op (jethouwers@email.com) en we verwelkomen je met een welkomstdrankje en appetizer! Vervolgens 7 gangen, gevolgd door koffie/thee en inclusief wijnen voor 25,-
Voor meer updates, zie het Facebook Event.
Amuse en vóór
– Basilicum, azijn, tomaat, parmezaan
– Babyspinazie, dadel, asperge, ham
– Bijpassende wijn
Soep en tussen
– Tomaat, komkommer, pepertje, olijfolie
– Parelgortrisotto, féta, karmijnzaad
– Bijpassende wijn
Spoon en muziek
Als muziekexpert weet Rosanne als geen ander voor een ‘oorstrelend’ intermezzo te organiseren. Even pauze, achteroverleunen en genieten….en dat zelfs tweemaal…
Hoofdgerecht
– Kwartel, pistache, dadel, lamsgehakt, rozenwater
– Bijpassende wijn
Kaas en dessert
– Kaas en flatbread
– Merenque, mascarpone, vanille, rozenblaadjes, rood fruit
– Bijpassende wijn
Koffie/thee en gezelligheid
– En de afwas….
– En YES, we support our locals
- Wine Spice Music Café - 20 december 2019
- 21 april – Spectacle Culinair - 31 maart 2018
- Vuilnis in de straat - 30 maart 2018
Voortzetting maandelijkse tekenclub Volgend artikel:
Op Stap met Indy-ana Jones