Vuilnis in de straat

door • 30 maart 2018 • Bewoners, Buurt en wijk

Beste straatgenoten!

Precies tegenover ons huis op nr 76B staat een ondergrondse container. Bewoners plaatsen hier doodleuk gewoon vuilniszakken naast ook als de bak al vol is, of de zak ff is blijven hangen. En dat gebeurt rustig zo’n 3x per week.  Ondanks de waarschuwing op de vuilnisbak dat dit natuurlijk niet de bedoeling is.

Dus gaan we bellen met de gemeente om het op te lossen, de eerste melding of de vuilniszakken weggehaald kunnen worden en meteen de tweede melding dat de bak vol is. En de derde melding of er een structurele oplossing gezocht kan worden (de vuilniszakken komen nl ook uit de omliggende straten omdat hun bak toevallig vol was). Jaja je lacht je rot zou je denken, maar dus niet meer. Drie keer per week bellen/ appmelding, de stinkzooi, het ongedierte maakt dat we er van balen.

Toen gingen we op zoek naar hoe anderen dit aanpakten en kijk; gevonden in de Tarwewijk!
Wie mee wil helpen met de realisatie van dit experiment mag zich melden op 76B! Koffie en koek staat klaar!

Let’s fix this shit!!

jethouwers@gmail.com'
Laatste berichten van Jet Houwers (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.