Opening verbouwde hoekpandje

door • 6 november 2021 • Nieuws, Vereniging

Op de ALV vorig jaar ontstond het idee voor aanpak van de keuken van ons pandje. Wat begon met een voorstel voor een andere kast, groeide uit tot een verbouwing met complete nieuwe keuken, opberghok en een nieuw en ruim toilet. Yvonne en Jeroen van nr 37 tekenden in voor het ontwerp. De leden van de vereniging werden meegenomen in het proces en bepaalden samen welke variant het werd. Subsidies werden aangevraagd en gekregen. En zo hebben we de Corona lockdown goed benut voor de verbouwing. De handen werden uit de mouwen gestoken. En zo konden we op 19 september jl de feestelijke opening van ons Hoekpandje vieren. Het was een mooie dag, een leuke borrel met weer nieuwe ontmoetingen en oude bekenden.

Dank aan allen die geholpen hebben. Kom kijken, organiseer iets nieuws of haak aan bij de dingen die weer georganiseerd gaan worden.  Fijn jullie binnenkort weer tegen te komen!
Er zijn nog wat laatste opknap-dingen te doen. Dus wie zin heeft een bijdrage te leveren, neem even contact op met het bestuur (of rechtstreeks met Suzy of Arjan).

Nina Huygen
Laatste berichten van Nina Huygen (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.