Graaf Florisstraat.nl? Doe mee!

door • 24 december 2022 • Bewoners, Kinderen

Wie durft?

Al jaren worden kinderen in de straat geportretteerd, met verrassende, verfrissende ontboezemingen, altijd leuk om de onbevangenheid van de ‘Kids in the street’ te vangen in een paar foto’s en een verhaaltje. En die Kids groeien op in een razend tempo, althans zo lijkt het voor mij. Probeer dat maar eens te volgen, hoewel in de serie ‘geslaagd voor een eindexamen‘ ineens jongens en meiden opduiken die ik jaren terug voor de lens heb gehad. En dat is weer verfrissend zoals die nieuwe generatie naar de toekomst kijkt, vol optimisme, kom maar op, toekomst, ik zal je leren, zie je ze denken! En in al die schooljaren hebben ze heel wat boeken gelezen, opstellen geschreven en van alles beleefd binnen en buiten de school. Hoe leuk zou het zijn, als we daar iets van terugzien in onze straatkrant, ik kan gelijk het antwoord geven…..heel erg leuk!

Artikel, verhaal, stukje of een …. filmpje?

Dus hierbij een oproep aan al die jongens en meiden die uren en uren doorbrengen achter hun laptop, tablet of smartphone, laat eens van je horen, schrijf eens een stuk(je), of maak een filmpje voor onze prachtige straatkrant. Het kan van alles zijn, iets wat je bezig houdt, iets wat je beleefd hebt in Rotterdam, of zou willen beleven, wat in straat beter moet, en ga zo maar door.

Deze oproep geldt natuurlijk ook voor de ouders van de aanstormende jeugd, por ze op, daag ze uit of schrijf zelf eens een ‘stukkie’.

Wie durft? Kom op, doe het en laat van je horen. Iedereen gaat dat leuk vinden, echt waar! Stuur het naar krant@graafflorisstraat.nl

Dus wie durft? Ja, jij daar, niet twijfelen, gewoon je digitale pen pakken!

(afbeelding van Freepik)

Laatste berichten van Tony Steenbreker (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.