Het kleinste winkeltje

door • 7 april 2023 • Bewoners

Afgelopen winter hebben we voor onze LoopLoop crowdfunding campagne voor een paar weken het kleinste winkeltje van Rotterdam geopend in onze straat. Het pop-up lampen winkeltje heeft er mede voor gezorgd dat onze campagne is geslaagd en dat we nu verder kunnen investeren in duurzame productiemethoden en producten.

De meest recente ontwikkeling is ons bio-based pigment waarmee we onze aluminium geanodiseerde lampen kunnen kleuren en unieke patronen kunnen maken.

Ook starten we deze maand met een nieuw onderzoek naar de mogelijkheden van materiaal reductie in onze lampen, dit door 3D patronen in heel dunne aluminium platen te gaan persen, met zelf ontwikkelde machines natuurlijk.

Wat ook erg leuk is, is dat we veel support krijgen van andere ondernemers in de stad, zo staan er lampen van ons in de studios van Yoga Ground en ook bij de duurzame bloemist Kore in Noord en dankzij de campagne gaan we nu ook lampen maken voor het koffiehotel van Man met Bril Koffie in Crooswijk! Het doel is om echt lokaal te beginnen en vandaar rustig verder te kijken.

Volgend jaar zullen we wederom ons werk tijdens de Milaan Design Week gaan presenteren om zo onze duurzame aanpak te delen met andere ontwerpers en het grote internationale design publiek.

Nieuwsgierig en wil eens in onze studio komen kijken, stuur gerust een mailtje naar odin@studiolooploop.com  

Het LoopLoop Team
Odin Visser
Laatste berichten van Odin Visser (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.