Straatspeeldag 2012

door • 13 juni 2012 • Festiviteiten, Kinderen

Twee keer feest! De woensdag na het Muzikaal Gluren was er weer de jaarlijkse straatspeeldag. Met zelf stoepkrijt maken, suikerspinnen en ander lekkers, voorlezen en natuurlijk een voorstelling. Dankzij alle organisatoren en speciaal Mayke Hegger was het weer een groot succes!

Volg Luuk

Luuk van der Meer

Luuk van der Meer schrijft al sinds 2010 voor de TeleGraafFloris.
Deze geboren en getogen Groninger woont al zeven jaar op een zonnige plaats midden in de Graaf Florisstraat. Hij is politiek actief en werkzaam in politiek Den Haag, maar werkt ook mee aan een groener Rotterdam. Hij heeft een vriendin en drie kinderen.
Zit graag op zijn dak, maar ook op zijn stoep.
Volg Luuk

Latest posts by Luuk van der Meer (see all)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.