Midzomernachtfestival 2009 – aanleiding

door • 19 januari 2009 • Niet gecategoriseerd

Naar aanleiding van het succesvolle Midzomernacht theaterstuk dat de Graaf Florisstraat in 2007 organiseerde, willen mensen uit en rond de Graaf Florisstraat op Midzomernacht (20 juni 2009) weer een activiteit organiseren. De Graaf Florisstraat – vernoemd naar graaf Floris V van Holland- wordt bewoond door vele Nederlanders die niet uit Holland komen: Brabanders, Amerikanen, Friezen, Marokkanen, Surinamers; mensen uit vele hoeken van ons land en de wereld. Midzomernacht is een universeel en zeer oud feestmoment, dat ideaal in de koelte en rust van onze lommerrijke straat gevierd kan worden en dat in potentie een regelmatig terugkerende, verbindende activiteit kan worden. Om de langste dag van het jaar met de hele buurt te vieren transformeert de straat voor die dag – en nacht – tot een festival met kunst, eten en film+muziek uit allerlei landen van de wereld.

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.