Nieuwe voorgevel!

door • 24 januari 2011 • Nieuws


Tijdens de kerstborrel is het voorstel van Petra voor een prachtig bladmozaiek op de ramen als winnaar uit de bus gekomen. Op zaterdag 29 januari wordt de gevel van Graaf Florisstraat 88a alvast voorbereid voor het aanvullend deel van het voorstel: de groentestoep. De gevel zal worden voorzien van een max 40 cm hoge bak waarin we op 12 maart de eetbare planten gaan zetten. Een experiment met druiven, paddenstoelen en kruiden, zodat we voortaan in en om het straatpand echt lokaal eten kunnen proeven. Om de nieuwe gevel feestelijk in te luiden wordt vanaf 17.00 het glas geheven met een hapje. Iedereen is van harte welkom! Vanaf 12 maart zullen op deze blog regelmatige updates komen over het wel en wee van de groentestoep.

no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.