Protestmars Chinezen

door • 13 december 2011 • Bewoners, Nieuws

De Chinese gemeenschap in onze Graaf Florisstraat is over het algemeen erg besloten en rustig, maar vandaag gingen zij massaal de straat op! De crisis slaat toe.
De gemeente Rotterdam draait namelijk per 1 januari 2012 de geldkraan dicht, waardoor met name Chinese ouderen in de kou komen te staan. Door het stopzetten van de subsidie verliezen de bejaarde Chinezen in het Ka Fook Mansion op de Graaf Florisstraat in Rotterdam de faciliteiten van Wah Fook Wui. Zo moet hun gezamenlijke ontmoetingsplaats dan sluiten, net als de centrale eetzaal voor degenen die niet zelfstandig meer kunnen koken en ook de Chinese bibliotheek.
Zie hier het artikel in de Metro

no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.