Van de Veurzitter

door • 6 juli 2014 • Nieuws

[wc_box color=”secondary” text_align=”left”]
Foto Karin 3

Op 11 juni jl was er de freestyle bijeenkomst. Zo’n 15 leden dachten na over hoe we de vereniging vitaal houden. Wat is daar voor nodig? Goed om die vraag steeds weer te stellen. Zetten we bijvoorbeeld de agenda van het pandje gewoon voor iedereen open met wat spelregels. Self servicing. Of geven we iedereen een sleutel of per 10 buren. Leuke gedachten, die we verder uitwerken.

Wat is de rol van het bestuur: Toe aan vernieuwing? Van beheren van het pandje naar wellicht meer verbinden tussen bewoners? Ideeën hierover bespreken we na de zomer.

So wie so is regelmatig wisselen van bestuursleden goed. Dat houdt fris en dan blijft het ook leuk. Het is wel vaak zoeken naar kandidaten. Gelukkig is Mathijs van Riel nu onze nieuwe secretaris. Top!

Bedankt Petra Holland voor je strakke ledenadministratie en toffe maandkalenders! Je was een super secretaris en nu even lekker niets.

Per 1 januari as draag ik de “veurzittersketting van Jeep” graag over aan de volgende.
Leuk om te doen. Een aanrader. Maar nu is het weer tijd voor wat anders en voor nieuwe energie, nieuwe ideeën!
Eén kandidaat heeft zich al aangemeld, nl Audrey Coert. Maar misschien wil jij je ook wel kandidaat stellen? Laat het ons weten! We stemmen erover op de volgende vergadering.

Op zaterdag 28 juni jl vond de derde editie van Gluren bij de Buren plaats, dit keer Under the stars.
Ongeveer 45 deelnemers kregen rond 21.00u hun individuele gluurroute. Zo trof je als gluurder op elk gluuradres steeds andere buren. Dat gluren zelf is natúúrlijk van ondergeschikt belang. Maar wel heel leuk! Even ongegeneerd rondkijken op de daken en in de tuinen van je buren. Even sfeer proeven en ideeën pikken.
De buuv van 4 huizen verderop zei: “Jammer dat ik niet in alle gluurhuizen heb kunnen kijken”.
Zo horen we het graag want dat betekent dat er nog potentie is voor een vierde editie.

Met dit Gluurfestival luiden we de zomer in. Het wordt even stil in en rond het pandje. Ergens in september as nodigen we iedereen weer uit voor een nieuw rondje ideeën bedenken en discussie! Maar nu eerst even lekker niets!

Fijne zomer!

[/wc_box]

 

 

Laatste berichten van Karin Van Barneveld (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.