Marché Maché

door • 31 maart 2018 • Buurt en wijk, Nieuws

Per 1 september 2017 hebben wij de kans gekregen om ons kantoor te betrekken aan de prachtige en loofrijke Graaf Florisstraat.

Marché Maché richt zich op het ontwerp, de productie en verkoop van authentieke producten. In ons bedrijf bieden we minder kansrijke mensen met behoefte aan (tijdelijke) werkbegeleiding een kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij dragen de creatieve maakindustrie een warm hart toe. Naast de ontwikkeling van onze eigen producten, bieden we ondernemers uit de creatieve maakindustrie de mogelijkheid om het productieproces (gedeeltelijk) uit handen te nemen. Ben je nieuwsgierig geworden naar Marché Maché, neem dan een kijkje op onze site www.marchemache.nl.

Mocht je niet zo lang willen wachten, ook voor een goede bak koffie ben je altijd welkom. We zijn te vinden op Graaf Florisstraat 41.

Groet,

Team Marche Mache

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.