Kok gezocht voor het Wine&Spice Café

door • 12 mei 2019 • Culinair, Nieuws

Beste allemaal!

Het WINE SPICE MUSIC CAFÉ is ontstaan vanuit een voorliefde voor eten, drinken, muziek, ontmoetingen met mensen en de gezelligheid die dit met zich meebrengt.

Er wordt gewerkt met wisselende koks, amateurs/professionals/liefhebbers die samen met mij een menu samenstellen, waarbij ik, na het halen van mijn internationaal wijnbrevet (wset3), bijpassende wijnen zoek en hierbij verhalen over wijnen vertel. De kok bepaald welke uitdaging we aangaan en dat hoeft helemaal niet hoog culinair te zijn!

Op basis van de ingrediënten van de gekozen ‘bites’, worden na de bijpassende wijnen ook een bijpassend filmpje met ingredienten over het land samengesteld door Frank!

We maken per keer een reis door 5 (steeds verschillende) landen en kijken, ruiken, proeven, slurpen, drinken en kletsen hierover met elkaar!

Voor de zomer wordt/werd er 5 x gekookt met Wies Sanders, Esther Huls, Sanne Heestermans en Lony & Bruno.

Alle keren zijn uitverkocht, dus het plan is nu om een oktober, november en december editie te verzorgen in het pandje.

Oproep: Durf jij met mij de uitdaging aan om te koken in de Graaf Florisstraat in oktober, november of december 2019? Mail me even op jethouwers@gmail.com en dan maken we een afspraak!

Nog meer Wine Spice Music Café? Kom naar het RYPP Wijnfestival van 31 mei t/m 2 juni in het Drijvend Paviljoen, voor het Wine Spice Music Quizzz Café!

Meer info: https://www.facebook.com/winespicemusiccafe/

Hartelijke groet,

Jet

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.