Bestuurswisseling – Afscheid van Jelte Buiteman

door • 1 november 2019 • Nieuws, Vereniging

Op zaterdag 26 oktober nam het bestuur afscheid van Jelte Buiteman als penningmeester en bestuurslid. Jelte en zijn partner Marjolein vertrekken begin november voor een paar maanden naar Bulgarije, alwaar ze gaan overwinteren in een klein dorpje op het platteland. Geen verwarming, niet aangesloten op een waterleiding, maar hout hakken voor de haard en zorgen dat de watertank niet vastvriest. Een waar avontuur!

En ze gaan er trainen ter voorbereiding op het wandelen van de camino, die ze vanaf begin maart gaan lopen – vanaf de Aleidisstraat! Petje af hoor…

Dat verhoudt zich allemaal niet goed met het bijhouden van de penningen voor onze vereniging. Maar gelukkig hebben we een oplossing gevonden binnen het bestuur. Nina gaat het voorzitterschap nu alleen doen, en co-voorzitter Arjan wordt nu de penningmeester. We zullen Jelte missen als actief bestuurslid, enthousiasmeerder, aanjager en organisator.

Gelukkig blijven Jelte en Marjolein lid van onze vereniging en zullen ze zich na terugkomst actief blijven inzetten voor de Aleidisstraat, waar ze de afgelopen jaren veel in hebben geïnvesteerd. De straat en het pleintje zijn een stuk aantrekkelijker en actiever geworden door hun inspanningen. Denk aan de vele bloempotten die zijn aangeschaft met de Middellandjes, het boeken-doorgeef-kastje op het pleintje bij het houten schip, en de zomeractiviteiten die zij organiseerden voor de jeugd. En ze organiseerden ‘Ondanks Alles’ in het hoekpandje om de medemens met (kop)zorgen actief bij de buurt te betrekken.

Jelte, dank voor je actieve inzet de afgelopen 3 jaar. En samen met Marjolein: goede reis!

Nina Huygen
Laatste berichten van Nina Huygen (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.