Creatief met boomspiegels

door • 12 juli 2022 • Groen

Ergert u zich ook aan die boomspiegels, die het karakter en uiterlijk hebben van een verwaarloosd stukje woestijn, gebruikt worden als een uitlaatplek voor honden, als afvalzone, en ga zo maar door? Kortom, ze zien er niet uit. Soms wordt een bescheiden poging gedaan de boomspiegels beetje te fatsoeneren, maar of het werkt?
Zo niet op de hoek van de Graaffloris en Beatrijsstraat, dat is bijna professioneel aangepakt, het ziet er geweldig uit! En nu hopen dat het zo mooi blijft en alle jonge aanplant de kans krijgt om te groeien en te bloeien. Laat het een voorbeeld zijn hoe het ook kan. Wie volgt? Wie adopteert de volgende boomspiegel, wie…..??

Ja, jij of jullie! Samen met de buren. Ik zeg…doen!

Laatste berichten van Tony Steenbreker (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.