De Graaf Floristrend

door • 25 juli 2009 • KunstWist u al dat…

De Graaf Florisstraat als voorbeeld wordt genoemd door het ministerie van VROM in hun rapport Wonen in ruimte en tijd, zoektocht naar sociaal-culturele trends in het wonen. Ter informatie: dit is wat overgebleven is van de studie die Urban Unlimited deed naar onder meer onze straat en waar zij enquetes voor hebben uitgevoerd en geveltekeningen voor hebben gemaakt.


Wat zeggen het VROM-rapport over onze straat? De Graaf Florisstraat schijnt een goed voorbeeld te zijn van “gentrification”, een opwaardering en revitalisering van een wijk. Net als eerder de Jordaan in Amsterdam, de Docklands in London en het Eilandje in Antwerpen. Die Graaf Florisstraat… Een sociaal-economische trend… Poe-poe.

Klik op de plaatjes om de tekst te lezen, of klik hier om het hele rapport te lezen (vooral pagina 92).
no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.