Project (H)eerlijk koken met de buren

door • 8 april 2011 • Culinair

(Een ingezonden mededeling van de Stichting Milieu Dichterbij)

Beste kookliefhebber,

Ik wil je uitnodigen mee te doen met het project (H)eerlijk koken van de Stichting Milieu Dichterbij. Met dit (proef)project willen wij 25-30 deelnemers uit diverse Rotterdamse stadswijken een (h)eerlijk gerecht laten bedenken en bereiden. De deelnemers worden verdeeld in verschillende kookgroepen. Er wordt kennis opgedaan met zelf groente kweken en van duurzame producten in de winkels. Het (h)eerlijkste gerecht is zowel goddelijk lekker als bereid volgens duurzame principes. Zo wordt rekening gehouden met de (water)voetafdruk, het productieproces en energieverbruik voordat het gerecht wordt opgediend. De ingrediënten worden zoveel mogelijk zelf geteeld. Tijdens de nationale Burendag (zaterdag 24 september 2011) koken de groepen voor genodigden uit de wijk. Hierbij staan duurzaam koken en saamhorigheid centraal.

Het zou ontzettend leuk zijn als jij met jouw buren mee zou doen aan dit project.

Met vriendelijke groet,
Isolde van Overbeek

info@milieudichterbij.nl

Stichting Milieu Dichterbij

no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.