Eetfilm Antonia @ Floriscoop (vrijdag 20 april)

door • 17 april 2012 • Cinema, Culinair


Beste liefhebber van film en lekker eten,

Op vrijdagavond 27 april gaan we weer los.
Het film/kookteam van Floriscoop vertoont de film Antonia en serveert tijdens de film gerechten die in deze film worden geserveerd.

De film…
Antonia is een Nederlandse film uit 1995 van de Nederlandse regisseuse Marleen Gorris met Willeke van Ammelrooy in de titelrol. De film kreeg in 1996 een Oscar voor beste niet-Engelstalige film. In de film Antonia kijkt de hoofdpersoon vanaf haar sterfbed terug op haar leven. Dit levert een mooi tijdsbeeld op van hoe mensen met elkaar omgingen, over de relatie tussen man en vrouw en over de zin van het leven. Fijne thematieken en met veel werk van Sjoerd Didden (blauwe huis uit de beatrijs): bewegende heiligenbeelden, etc.

Het eten…
In het leven op het boerenplatteland speelt de maaltijd een belangrijke rol. Dat zijn de dierbare momenten. Met worst, kaas, kip, asperges… Etc. Meer verklappen we niet. Eten wat de pot schaft en … Laat je verrassen!

Inschrijven
Het aantal plaatsen is beperkt.
De kosten zijn: 8 euro pp (evt mag je ook de paarse waardebon inleveren)
We beginnen op vrijdag de 27e om 19:00 uur en rond 22:00 uur trekken we de deur weer dicht.
Zin? Reserveer dan meteen een plekje voor jou en je culinaire/filmvrienden via een reply naar: floriscoop@graafflorisstraat.nl

no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.