Concours de Soupes!

door • 20 september 2012 • Culinair, Festiviteiten

Op zaterdag 20 oktober a.s. zal van 17.00 tot 20.00 uur het eerste ‘Graaf Florisstraat Concours de Soupes’ georganiseerd worden. We roepen zo veel mogelijk buren op om hun lekkerste soeprecept te bereiden en dit aan buurtbewoners te laten p

roeven. 

Doe je mee? Jouw soep stal je uit op een tafel/kraam, op een zelf gekozen lokatie rondom Graaf Florisstraat 88a. Je tafel of kraam heb je natuurlijk geheel in stijl van jouw soep gedecoreerd/aangekleed. Hierbij is geen idee te gek, dus leef je uit! 

De bedoeling van dit concours is om elkaar te laten proeven van verschillende soepen en recepturen met elkaar te delen. Uiteraard staan gezelligheid en het sociale aspect voorop maar een concours zou geen concours zijn zonder een wedstrijdelement. 

Er zijn 3 prijzen te verdelen:
1. Publieksprijs voor beste soep
2. Vakjuryprijs voor beste soep
3. Prijs voor de best gedecoreerde tafel/kraam

Wil jij jouw buurtbewoners laten genieten van jouw beste soeprecept, meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 13 oktober, aan via: soupeconcours@gmail.com Vermeld daarbij: naam, adres en soort soep.

Uiteraard wordt dit ‘Graaf Florisstraat Concours de Soupes’ afgesloten met een hapje en een drankje in Graaf Florisstraat 88a.

Wil je komen alleen komen proeven? Dat mag natuurlijk ook! Proevers kopen een mok en mogen daarna alle soepen proeven. Volwassenen: 5 euro p.p.
Kinderen tot 10 jaar: 2,50 euro p.p.

Overige vragen/opmerkingen kun je eveneens stellen via bovenstaand e-mailadres.

Met vriendelijke groeten:
Antoin, Jet en Dennis

no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.