Koken à la Flo Halloween 2023!

door • 19 oktober 2023 • Festiviteiten, Kinderen

Halloween, een griezelige bende in het hoekpandje

Er hadden zich heel wat griezels verzameld op 31 oktober in het hoekpandje!

Van alles liep er rond: vampiers, dracula’s, allerhande spookjes en andere bloederige figuren. Naast het griezelige, hadden zij nog een ding gemeen: allen hielden van bloederige pizza! Dit keer niet zelf gemaakt, maar van La Pizza Noord, maar dat leek geen probleem te zijn voor deze kleine chefjes 😉.

De straat was, zoals al jaren, omgetoverd tot een van de engste straten van de stad. De kleine griezels werden in allerlei huizen binnengevraagd om daar (onaangenaam) verrast te worden door grote griezels, met als beloning een volle emmer snoep aan het einde van de rondgang. Wat een feest!

Halloween, 2024

Volgend jaar vieren we dit spektakel natuurlijk wederom, alleen nu op zaterdag 26 oktober 2024. Voorafgaand aan de rondgang, zullen we in het hoekpandje met elkaar bloederige gerechtjes maken en er zal ook een borrel zijn voor ouders en andere volwassenen uit de straat. We hopen, door het te plannen in het weekend, dat er nog meer animo zal zijn om huizen om te toveren zodat de Graaf Florisstraat de engste straat van Rotterdam zal zijn.

De volgende keer Koken à la Flo

De volgende Koken à la Flo staat gepland op 19 november en zal in het teken staan van de Sinterklaas: een sessie met veel lekkers dus! De mail met aankondiging voor inschrijving volgt t.z.t. We kijken uit naar wederom een volle, gezellige en diverse keuken.!

Marjolijn Swart
Laatste berichten van Marjolijn Swart (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.