Wie is dit dier?

door • 8 april 2023 • Bewoners

Wist u dat onder de inwoners van de Graaf Florisstraat ook vele viervoeters worden gerekend? Dit zal u vast niet ontgaan zijn: viervoeters In alle vormen, maten, kleuren, geuren en smaken. Er valt op dit vlak nog veel te ontdekken in onze straat (misschien ook wel een ander aantal-voeter?) en dat gaan we doen de komende periode.

De eerste in deze reeks is Muca van nummer 35A. Een trouwe, op het oog rustige viervoeter die heerlijk kan genieten van het zonnetje. En daar heeft deze lieve hond een fijne, slimme manier op gevonden. Kunt u hem vinden.?

Weetje:

Muca betekent koe in het Italiaans. Tja, kijkend naar Muca past deze naam erg goed! En naast het feit dat Muca leuker klinkt dan Koe voor een hond, vindt de naam zijn oorsprong in de Italiaanse roots van de familie.

Kent u een ander lief, grappig, opmerkelijk dier die Muca kan opvolgen, laat het ons weten!

Marjolijn Swart
Laatste berichten van Marjolijn Swart (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.