Jeroen’s Kersttip – The After Xmas Dinner Dip Smoother

door • 17 december 2016 • Culinair, Opinie

Je kent het wel en kijkt er nu al tegenop? Die overbelaste buik van dat ene Kerst-toetje dat je gisteren beter toch niet had kunnen nemen? Maar het was zooo gezellig en je wilde je schoonmoeder, die er uuuuren voor in de keuken had gestaan, niet voor het hoofd stoten? OMG, en dan krijgen we straks ook nog die goedbedoelde zelfgebakken oliebollen, die waarschijnlijk dit jaar weer hun naam eer aan zullen doen…

Wanhoop niet, want ‘have I got news for you’: een zalige snelgemaakte smoothie, die je zelfs nog met een fikse kater kunt klaarmaken; die zo gezond en opwekkend is dat je spontaan voor gaat stellen nog een Derde Kerstdag te gaan dineren met de hele familie!

Voor 4 personen:

2 bananen
4 normale wortels
1,5 cm gemberwortel in kleine plakjes
het sap van een hele citroen
3 kiwi’s
2 stengels bleekselderij in stukjes.

Doe hier zoveel water bij dat het goed in een blender te vermalen en te mengen is.
Het is de bedoeling dat het een makkelijk schenkbare smoother wordt, anders loop je natuurlijk weer twee dagen met een dikke dip rond…

Smakelijke Kerst!

Jeroen Beltman
Laatste berichten van Jeroen Beltman (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.