Jeroen Beltman’s Kersttip: Rondje lopen

door • 18 december 2018 • Buurt en wijk, Opinie

Ok, iedereen zit lekker aan tafel te tafelen en met een borrel in de hand te borrelen, als je daarvan bent, dan, he. Want je kunt ook van het andere zijn en denken: “Joh, bekijk het allemaal met je vrede op aarde en stop jezelf maar vol, ik doe er niet aan mee, het zegt me allemaal niks.” Moet kunnen…

Wel lekker dat je dan even je warme jas in kunt duiken, je wantjes over de handjes schuiven, een sjaal om doen en je pet over je oren kunt trekken om naar buiten te gaan! Want er is inmiddels al een behoorlijke tijd een prachtige ronde wandeling te maken in onze buurt. Best een lange ook, die gelukkig binnenkort weer ononderbroken gelopen kan worden, omdat het Essenburgpark dan opgeknapt zal zijn en weer open voor het publiek. (De verwachting is vanaf januari 2019.)

Maar daarom niet getreurd, want nog steeds kun je met of zonder Kerstdiner in je buik een geweldige route lopen, die “De Groene Connectie” wordt genoemd. Kijk hier voor een artikel in deze krant hierover. Kun je gelijk een kaartje ervan zien en alvast plannen of je hem rechtsom of linksom gaat lopen. Lekker dwars.

Kopkaart

De Groene Connectie op de kaart

Jeroen Beltman
Laatste berichten van Jeroen Beltman (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.