Kiosk zoekt goed initiatief!

door • 5 april 2022 • Buurt en wijk

Wie al wat langer in de buurt woont ken ‘m vast wel. De kiosk in het Heemraadspark, waar Singeldingen een jaar of 5 lang een uitstekende programmering omheen organiseerde in de zomermaanden.

Uit het initiatief Singeldingen is weer het Wijkpaleis geboren, omdat de initiatiefnemers graag het hele jaar rond dingen voor de wijk wilden organiseren.

Maar Singeldingen zelf is er als stichting mee gestopt. Het heeft destijds uit een fonds de prachtige kiosk gefinancierd gekregen en zocht een opvolger, zodat de kiosk behouden blijft voor de buurt. Er was iemand die een mooi plan had om er een catering functie in te organiseren. Maar toen kwam corona en .. afijn, dat is dus afgeketst.

De Singeldingenkiosk valt dus weer vrij. Een initiatiefgroep is begonnen met planvorming om de kiosk op zijn oude plek te krijgen. Wil je meedenken over de programmering en het beheer van de kiosk als die in het Heemraadspark komt? Of heb je zelf een goed idee om met en rond de kiosk weer iets nieuws te doen? Laat van je horen! Opgeven kan via: huizemiddelland@gmail.com

Nina Huygen

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.