Nina’s Kersttip – Echt Gebeurd

door • 24 december 2022 • Opinie

Mijn tip voor deze kerst is eigenlijk een tip voor het hele jaar. De wekelijkse podcast serie: ‘Echt gebeurd’. Het recept is heel simpel: iemand vertelt een verhaal over iets dat hij/zij echt heeft meegemaakt. Niets verzonnen, maar wel smeuiig opgediend in de maandelijkse shows aan een live publiek – dat je ook af en toe hoort grinniken of anderen blijken van meeleven hoort afgeven. Soms heel recent, soms van lang geleden. Vaak grappig, soms ironisch of melancholisch, en als het meezit met een verrassende wending. Soms leest iemand iets uit eigen dagboek uit de tienertijd – de pathetiek van de jeugd is in retrospectief meestal zeer vermakelijk. De samenstelling van de podcast wordt verzorgd door Micha Wertheim en Pauline Cornelissen. Elke aflevering duurt een minuut of 10, soms ietsje langer.  Perfecte lengte om je te vergezellen tijdens de was ophangen, een kort wandelingetje of tijdens het maken van een roux voor het kerstdiner. Ze zitten al op aflevering tweehonderdzoveel, dus als je de smaak te pakken hebt, kun je lekker ‘bingen’. 

Veel luisterplezier! En een fijne kerst.

Nina Huygen

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.