Eeuweditie

door • 10 juni 2023 • Festiviteiten

Het was de zomer van 2006 dat de TeleGraafFloris voor het eerst het leven zag. Eerst als stencil, toen als PDF en daarna als email nieuwsbrief, de huidige vorm. Nu, in jaargang 18 inmiddels, is er ter ere van het eeuwfeest een eenmalige papieren editie gemaakt in een oplage van maar liefst 1000 stuks. Maar deze editie is ook digitaal te downloaden, wel even geduld hebben, want hij is groot.

In deze feestelijke eeuweditie kijken we op allerlei manieren terug op 100 jaar Graaf Florisstraat: de bouw van de straat, de mensen die er wonen en woonden, de tweede wereldoorlog, de malaise die eind vorige eeuw intrad, het ontstaan van de Vereniging Ter Bevordering, het ontstaan van deze straatkrant en de website, de festiviteiten en andere initiatieven die we de afgelopen jaren gehad hebben, de verankering in Middelland, de kids-in-the-street, de groene initiatieven en nog veel meer.

De redactie heeft met heel veel plezier aan dit nummer gewerkt en wenst u dito leesplezier toe en een heel mooi Eeuwfeest!

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.