Wie van de Drie?

door • 4 december 2011 • Festiviteiten, Kinderen


Eind november zat het hoekpandje vol met filmliefhebbers die kwamen kijken naar: de lievelingsfilm van Sinterklaas. Plotseling stonden er drie Sinterklazen voor de deur. Stuk voor stuk claimden zij de echte Sinterklaas te zijn. Een jolige sint met witte baard en rode sinterklaaskleding, een klassieke sint in het zwart en een sint met pradahoed en zweep. Wie van de drie is de echte?
Esther Huls van filmclub Floriscoop interviewde de drie sinterklazen. Daarna kozen de gasten hun favoriete sint: de vrouwelijke Sinterklaas met pradahoed en zweep bleek toch echt “de echte” te zijn. Na de quiz moesten de twee hulp-Sinterklazen weer gaan (druk schema!) en keken we met de echte Sinterklaas naar haar favoriete film: Breakfast at Tiffany’s (1961) met de betoverende Audrey Hepburn en met George Peppard (red. Hannibal uit het A-team).

Zie de foto’s op de facebookpagina van onze straat: http://www.facebook.com/graafflorisstraat

no-reply@graafflorisstraat.nl'
Laatste berichten van Blogger (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.