7 april: Floriscoop (girls only edition)

door • 1 maart 2012 • Cinema


Speciaal voor alle meiden van 12, 13 en 14 jaar komt er een speciale Girls Edition van Floriscoop. Op zaterdagavond 7 april vertonen Sione en Donatella in het hoekpandje 88a een gave film en verzorgen zij een lekker diner. Zodat je film kunt kijken met volle mond. De kosten voor dit avondvullende programma van half 7 tot 10 uur bedragen: 10 euro per persoon. Het geld wat over is, gaat naar Pink Ribbon. Wil je erbij zijn? Reserveer dan meteen een plekje via: floriscoop@graafflorisstraat.nl (vol=vol), uiterlijk op 5 april in verband met de boodschappen.
De film die wordt vertoond is: New Years Eve (2011), barstensvol sterren als Sarah Jessica Parker, Zac Efron, Jessica Biel en Ashton Kutcher. De film New Year’s Eve is een romantische komedie van de makers van Valentine’s Day en gaat over liefde, hoop, vergiffenis, tweede kansen en een nieuw begin. Terwijl iedereen zich opmaakt voor de meest feestelijke avond van het jaar in het bruisende New York, komen de verhalen samen van geliefden en singles die met elkaar zijn verbonden. Een must-see voor elke jonge vrouw.

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.