Prijsvraag 88a – de uitslag….

door • 26 juni 2015 • Vereniging

In de vorige editie hebben we een ontwerpvraag gelanceerd voor de gevel van 88A.Vol verwachting openden we elke dag de brievenbus in de hoop stapels inzendingen aan te treffen. Maar er zijn welgeteld zero ideeën ingediend. Jammer de jammer. We vragen ons af wat daar de reden van is. Aankondiging gemist? Geen inspiratie? Of wellicht sprak de opgave niet aan? We horen graag alsnog van jullie waar het aan gelegen heeft.

Hoe dan ook; de inzendingstermijn is inmiddels verstreken. Omdat we wel verder willen met de presentatie van 88A zullen we een idee, dat al eerder geopperd is tijdens de ALV, oppakken. We laten een straatnaambord maken met vermelding van de straatwebsite, afgestemd op de afmetingen van het grijze gevelvlak van 88A. Simpel maar doeltreffend. Zie plaat hierboven.

Daarnaast zijn we bezig met een ophangsysteem voor aankondigingen en berichten aan de binnenzijde van het raam van 88A ter vervanging van de losse velletjes die nu op het raam geplakt worden.

Met deze relatief kleine ingrepen maken we duidelijk wat 88A voor de straat betekent en brengen we onze website en straatactiviteiten beter onder de aandacht.

hartelijke groet, namens het bestuur van de Vereniging ter Bevordering

Audrey Coert

Laatste berichten van Audrey Coert (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.