Je brievenbus is geld waard!

door • 16 juni 2017 • Bewoners, Buurt en wijk

[wc_row]

[wc_column size=”one-fourth” position=”first”]

[/wc_column]

[wc_column size=”three-fourth” position=”last”]

Klinkt als een oudbakken advertentietekst, maar dit keer hoor je echt het geld op je mat vallen! De actie Mooi, mooier Middelland geeft namelijk aan alle bewoners van onze wijk cheques kado van 15 EURO. Deze cheques moeten wel gebruikt worden om de wijk te verbeteren en hoe kan je het grootste effect bereiken? Door ze met elkaar te verzamelen en gezamenlijk te verzilveren voor een goed verbeter-plan.

En dat is nou precies wat we iedereen willen vragen te doen: gooi die cheques niet met het oud-papier weg, maar stop ze even in de brievenbus van onze secretaris (huisnummer 74-A). Dan kunnen we toch al gauw honderden euries binnenhalen en daar hebben we allemaal wat aan!

[/wc_column]

[/wc_row]

Jeroen Beltman
Laatste berichten van Jeroen Beltman (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.