Veurzitter Oud & Nieuw

door • 15 december 2014 • Bewoners, Vereniging

[wc_box color=”secondary” text_align=”left”]

Foto Karin 3De afgelopen jaren heb ik met veel plezier de veurzittersketting van Jeep in mijn ladekast opgeborgen gehad. Ik heb de rol met plezier uitgeoefend en het was voor mij heel duidelijk dat ik in 2014 deze zou overdragen aan de volgende. Tijd voor verandering; dat is voor alle partijen goed.

Ik moest na al die jaren wel even zoeken naar de ketting. In welke lade lag deze ook alweer?.

Inmiddels heb ik deze tijdens de laatste ledenvergadering aan Audrey overgedragen… en bij deze draag ik ook de Telegraafflorispen over. Audrey, fijn dat je deze taak op je neemt, veel succes!

[wc_divider style=”solid” line=”single” margin_top=”” margin_bottom=””]

Audrey

Als nieuwe veurzitter neem ik de pen graag van Karin over en hou daarmee deze vaste rubriek in ere.

In mijn rol als veurzitter wil ik samen met het bestuur vooral verbinden, activiteiten faciliteren en ontmoeting stimuleren. In de laatste ledenvergadering spraken we over de vraag hoe we door het loslaten van een paar regels meer ruimte kunnen creëren voor activiteiten in 88A. Deze plannen worden nu verder uitgewerkt. De samenstelling van het bestuur verandert in 2015. Naast Karin wil ook Daan zijn functie in 2015 neerleggen. Beiden hebben een lange periode met plezier hun tijd en energie gegeven om onze straat en 88a in het bijzonder gezelliger, creatiever en saamhoriger te maken. Namens de Vereniging ter Bevordering grote dank aan Karin en Daan!

Na afloop van de laatste ledenvergadering gaf Jelmer aan dat hij wel het secretariaat wil doen. Mathijs, onze huidige secretaris, wil het penningmeesterschap overnemen van Daan. In de eerstvolgende ledenvergadering wordt deze wisseling ter goedkeuring voorgedragen aan de leden.

Leuk om met een nieuwe ploeg weer aan de slag te gaan. Wij hebben er zin in.

Eerst gaan we dit jaar mooi afronden. Eén van de fijne rituelen die daarbij horen is de kerstborrel in 88a waarvoor jullie van harte zijn uitgenodigd op zondag de 21e vanaf 17.00 uur. Cheers!

Karin en Audrey

[/wc_box]

Laatste berichten van Audrey Coert (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.