Aankondiging Koken à la Flo

door • 23 oktober 2015 • Culinair, Kinderen, Vereniging

Oeff!! Elke maand koken met een stel kinderen, heb ik daar wel zin in? Heb ik sowieso wel zin om iets met kinderen te doen waarbij volwassenen in de minderheid zijn? Ik mocht een keertje komen kijken bij een van de laatste Koken bij Flo’s. Hoewel ik langzaam aan ontspande herinner ik me vooral het begin, waar ik me stijf en ongemakkelijk voelde: het liefst wilde ik gewoon ergens anders zijn.

Ben ik nog geloofwaardig als ik aankondig dat er binnenkort weer kinderen gaan koken in 88a, en dat ik de boel, gelukkig samen met Fleur en Daniela, dat wel, ga begeleiden? Toch is het zo gelopen!

De datum is reeds geprikt: zaterdag 31 oktober gaan we griezelige hapjes maken. Mijn dochters Laila (8) en Tamar (6) hebben al voorpret en in gedachten zie ik ze bezig met oogbollen en afgehakte vingers, samen met hun straatgenootjes. Gezellig toch?! Ik droom helemaal weg en vergeet spontaan mijn grote-groepen-kinderen-vrees!
Wil jij of je kind er ook bij zijn? Aanmelden kan via KokenalaFlo@gmail.com. Elk kind vanaf 6 jaar is welkom met of zonder ouder. Kinderen jonger dan 6 mogen ook mee koken maar dan wel met een ouder er bij.
We beginnen om drie uur en het kost 6,50 per kind. Reserveer snel een plekje want het aantal plaatsen is beperkt!
Laatste berichten van Petra Holland (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.