Uitslag met een staart

door • 24 oktober 2015 • Vereniging

In april hebben we een prijsvraag uitgeschreven voor het grijze vlak in de gevel van 88A. Omdat hiervoor geen enkele inzending binnenkwam, maakten we bekend om een eerder geopperd idee, het straatwebsiteadres prominent op de gevel, verder uit te werken.

Hoe goed de TelegraafFloris wordt gelezen blijkt uit het feit dat we direct feedback kregen van Jeroen Beltman in de vorm van een sterk idee: het straatwebsiteadres uit te voeren als baksteenprint!
We hebben hiermee alsnog een winnaar! Het ontwerp past goed in het straatbeeld en vormt een mooie aankleding van 88A. Wij zijn als bestuur erg enthousiast over dit ontwerp en willen het gaan uitvoeren.

Over de onthullingsdatum worden jullie nog nader bericht.

Hierboven alvast een impressie.

Laatste berichten van Audrey Coert (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.