Uit de mouwen

Keep it clean-day…. everyday

door • 13 oktober 2017 • Bewoners, Buurt en wijk

In het verlengde van de Keep it Clean-day op 15 september leek het Karin (op de foto in het midden) een goed idee om het ook op de zaterdag 16 september erna te doen. Omdat nou eenmaal veel mensen op vrijdag ‘gewoon’ moeten werken, he? Helaas viel de animo bij mensen om mee te doen door het erg slechte weer volledig in het water. Maar niet getreurd: we willen graag met de buurtbewoners de handen uit de mouwen steken en regelmatig even met stoffer & blik, of liever met grijper en zak, door onze straat en de aangrenzende straten. De ROTEB stelt gratis grijpers, vuilniszakken met bijbehorende draagringen, handschoenen en veiligheidsvestjes ter beschikking.

Vind je dit een goed idee en word je ook een beetje depri van de troep die mensen maar van zich afgooien? Ik denk dat we een goed signaal afgeven als we laten zien dat we zelf niet te beroerd zijn om ons nest te reinigen en dat we ons daar niet te goed voor voelen. Tenslotte is onze wereld onze eigen verantwoordelijkheid, wat Trump er ook van mag vinden…

Lees trouwens ook eens het artikel van onze redacteur Tony over de slechte manieren van buurtgenoten in 2013.

Wil je ook wel je steentje bijdragen, schrijf dan een berichtje naar onze krant. Bij voldoende animo gaan we kijken of we er een regelmatige gewoonte van kunnen maken af en toe met een stel uitslovers de straten schoon te vegen!
Op de foto zie je trouwens dat ondergetekende ook best spontaan een vuiltje mee wilde prikken, toen Karin mij op straat tegenkwam.

Jeroen Beltman
Laatste berichten van Jeroen Beltman (alles zien)

Gerelateerde artikelen

Comments are closed.